Mechatronika
skrypty i materiały dydaktyczne
seminarium dla kadry UR
Inżynieria materiałowa
Rekrutacja na kierunek Inżynieria Materiałowa
skrypty i materiały dydaktyczne
rekrutacja na kursy specjalistyczne
Kursy dla kadry UR
Specjalistyczne szkolenie metodyki nauczania ruchu Movement Solution
Staże dla kadry UR
ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 13/ZO/ZAD2/NIPR/2015 - Dostawa cateringu na debatę
Rzeszów, dnia 22.09.2015 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
Nr 13/ZO/ZAD2/NIPR/2015
Dostawa cateringu na debatę
W związku z realizacją przez Uniwersytet Rzeszowski projektu „UR – nowoczesność
i przyszłość regionu ” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, zapraszamy Państwa do złożenia oferty cenowej na dostawę cateringu dla uczestników debaty.
- Nazwa i adres zamawiającego:
Uniwersytet Rzeszowski
ul. Aleja Rejtana 16c
35-959 Rzeszów
Tel.: (017) 872 10 62
Osoba do kontaktu: mgr inż. Kinga Gmyr
E-mail: kgmyr17@wp.pl
- Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Zamówienie obejmuje obsługę cateringową w formie szwedzkiego stołu, wraz z ustawieniem stołów, nakryciem i porcelaną przewidzianą dla 30 osób.
- Termin realizacji zamówienia:
14.10.2015 r. (środa)
Zamawiający zastrzega możliwość zmiany terminu dostawy cateringu (po uzgodnieniu
z Wykonawcą).
- Szczegółowe wymagania związane z zamówieniem:
1) Miejsce realizacji: Rzeszów, ul. Aleja Rejtana 16c, Budynek A0, skrzydło B1, Sala Rady Wydziału
2) Czas realizacji zamówienia:
14.10.2015 r. od godziny 09:00 do godziny 14:00
W tym należy uwzględnić serwis kawowy oraz poczęstunek: od godziny 09:00
Zamawiający zastrzega sobie możliwość przesunięcia godziny rozpoczęcia poczęstunków po uzgodnieniu z Wykonawcą.
3) Serwis kawowy powinien zawierać łącznie:
a) Kawę z ekspresu lub świeżo parzoną – bez ograniczeń,
b) Herbatę ekspresową czarną w saszetkach – min. 50 szt.,
c) Cukier w saszetkach – min. 200 szt. (saszetka 5g),
d) Śmietankę do kawy – min. 50 szt.,
e) Cytrynę w plastrach – min. 50 szt. (w plastrach),
f) Wodę mineralną niegazowaną w butelkach – 30 szt. po 0,5l (bez kaucji),
g) Wodę mineralną gazowaną w butelkach – 30 szt. po 0,5l (bez kaucji),
h) Sok owocowy 100% pomarańczowy w butelkach – 50 szt. po min. 0,2l (bez kaucji),
i) Sok owocowy 100% jabłkowy w butelkach – 50 szt. po min. 0,2l (bez kaucji),
j) Mix ciasteczek cocktailowych 2 kg,
k) Muffinki (min. 2 rodzaje) - 50 sztuk,
l) Ciasta deserowe (3 rodzaje np. sernik, szarlotka) – min. 60 porcji.
m) Tartinki, kanapeczki dekoracyjne z wędlinami, serami i warzywami (min. 3 rodzaje) – 90 szt.
4) Obsługa i sprzęt po stronie Wykonawcy:
a) Zamawiający wymaga kompleksowej obsługi, w tym przygotowanie i podanie poczęstunków, przygotowanie stołu wraz z dekoracjami i nakryciami oraz uprzątnięcie stołów i pomieszczeń po posiłku.
b) Zamawiający nie dysponuje własnymi nakryciami.
- Sposób przygotowania oferty:
Oferta powinna składać się z następujących dokumentów:
1. Wypełnionego formularza ofertowego (załącznik nr 1), opatrzonego pieczątką firmową
i podpisanego przez osobę upoważnioną (zgodnie z KRS lub innym właściwym dokumentem).
2. Wypełnionego i podpisanego oświadczenia (załącznik nr 2).
3. Podpisane zapytanie ofertowe.
Wypełniony formularz ofertowy wraz z załącznikami należy dostarczyć do siedziby Zamawiającego:
Uniwersytet Rzeszowski
al. Rejtana 16c,
35-959 Rzeszów
pok. 011 bud. A1
za pośrednictwem e-maila lub osobiście od dnia 22.09.2015 r. do dnia 06.10.2015 r. do godz. 10:00
Na kopercie lub w tytule e-maila powinien znajdować się opis: „Oferta na dostawę cateringu”.
- Pozostałe warunki realizacji zamówienia:
Płatność zostanie dokonana po wykonaniu zamówienia w terminie 21 dni od momentu dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury VAT po wcześniejszym podpisaniu przez Zamawiającego protokołu odbioru bez zastrzeżeń.
- Osoby uprawnione do porozumiewania się z Wykonawcą:
mgr inż. Kinga Gmyr
Informacje udzielane będą w dni robocze (pon.-pt.) od godz. 8.00 do godz. 13.00
Tel.: (017) 872 11 52
E-mail: mechatronika@ur.edu.pl
- Kryterium brane pod uwagę przy wyborze ofert:
- najniższa cena 100%
Po wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zleci dostawę cateringu Oferentowi, którego cena będzie najniższa.
- Informacje dotyczące wyboru najkorzystniejszej oferty:
1. O wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zawiadomi niezwłocznie drogą mailową wszystkie podmioty, które przesłały oferty w ustalonym terminie.
2. Zamawiający zastrzega sobie prawo do odstąpienia od procedury zapytania ofertowego bez podania przyczyn. Z tego tytułu nie przysługują żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do nierozpatrywania ofert otrzymanych po terminie.