Mechatronika
skrypty i materiały dydaktyczne
seminarium dla kadry UR
Inżynieria materiałowa
Rekrutacja na kierunek Inżynieria Materiałowa
skrypty i materiały dydaktyczne
rekrutacja na kursy specjalistyczne
Kursy dla kadry UR
Specjalistyczne szkolenie metodyki nauczania ruchu Movement Solution
Staże dla kadry UR
ZAPYTANIE OFERTOWE - usługa cateringowa - INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY
ZAPYTANIE OFERTOWE
Uniwersytet Rzeszowski, Al. Rejtana 16c, 35-959 Rzeszów, zwraca się z zapytaniem o przedstawienie oferty cenowej dotyczącej wykonania zamówienia zgodnie z warunkami określonymi w niniejszym zapytaniu ofertowym dotyczącym: usługi cateringowej na Uroczystości wręczenia dyplomów, w ramach projektu pn. „UR – nowoczesność i przyszłość regionu”
I. Zamawiający
Uniwersytet Rzeszowski,
Aleja Rejtana 16c, 35-959 Rzeszów,
REGON 691560040, NIP 813-323-88-22
II. Opis przedmiotu zamówienia
Zamówienie obejmuje obsługę cateringową w formie szwedzkiego stołu, wraz z ustawieniem stołów, nakryciem i porcelaną przewidzianą dla 100 osób. Ilość stołów minimum pięć, umożliwiająca swobodny dostęp do posiłków i napojów.
Przewidywana ilość osób 100.
1. Przerwa na lunch ciągła od godziny 13:30 do 15:00.
- kawa bez ograniczeń, dodatkowo expres kawowy
- herbata bez ograniczeń w torebkach (różne smaki) do samodzielnego zaparzenia + gorąca woda osobno,
- cukier,
- śmietanka do kawy,
- cytryny,
- soki owocowe 100 %, różne rodzaje, min. 0,2 l na osobę podawane w dzbankach,
- woda mineralna gazowana 0,5 l – ilość 60 szt. (butelki niekaucjowane),
- woda mineralna niegazowana 0,5 l – ilość 60 szt. (butelki niekaucjowane),
- mix ciasteczek cocktailowych 50 g/osobę,
- tartinki, kanapeczki dekoracyjne z wędlinami, serami i warzywami - 3 szt. /osobę, minimum 3 różne rodzaje (do ustalenia z Zamawiającym).
- pierogi pieczone nadziewane mięsem, warzywami, serem - 3 szt. /osobę – minimum 3 różne rodzaje (do ustalenia z Zamawiającym),
- sałatki 250 g/osobę, co najmniej 4 różne rodzaje m. in. grecka, z kurczakiem, z szynką i z serem – (do ustalenia z Zamawiającym),
Termin wykonania zlecenia: 11 kwietnia 2014 r.
Oferta powinna być przygotowana na wzorze zawartym w załączniku nr 1.
- Wykonawca w ramach świadczonej usługi zobowiązany jest do przygotowania miejsca posiłku we wskazanych przez Zamawiającego miejscu.
- Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia: rozkładanych stołów, obrusów, serwetek, ozdób stołu.
- Wykonawca zapewni duże worki na zużyte naczynia i opakowania.
- Wykonawca zapewnia odpowiednią temperaturę dostarczonych posiłków.
- Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
- Ostateczna godzina rozpoczęcia przerwy kawowej oraz podania przekąsek zostanie przekazana Wykonawcy 4 dni przed terminem wykonania zlecenia
Zakres usługi:
Pozostałe warunki realizacji zamówienia:
- Rozliczenia finansowe z Wykonawcą będzie odbywać się po wykonaniu usługi cateringowej.
- Wartość zamówienia obliczona będzie jako iloczyn liczby osób wynikających z zamówienia oraz ceny jednostkowej wynikającej z oferty Wykonawcy i płatna będzie po wykonaniu zamówienia na rachunek bankowy Wykonawcy w terminie 21 dni od dnia otrzymania przez Zamawiającego prawidłowej pod względem formalnym i materialnym faktury VAT. Za datę zapłaty uważana będzie data obciążenia rachunku bankowego Zamawiającego.
III. Miejsce i termin realizacji zamówienia:
Uniwersytet Rzeszowski, ul. Rejtana 16, 35-959 Rzeszów
IV. Kryterium oceny i wyboru oferty
Zamawiający dokona oceny i wyboru oferty najkorzystniejszej w oparciu o kryterium oceny, którym jest cena ofertowa (znaczenie przy wyborze oferty - 100%). Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która zawierać będzie najniższą cenę. Zamawiający zawiadomi oferenta, którego oferta zostanie wybrana i zawrze z nim umowę o realizację zamówienia uwzględniającą w szczególności warunki zapytania ofertowego i złożonej oferty cenowej.
V. Miejsce i termin składania ofert
Oferty należy złożyć osobiście w biurze projektu NIPR lub przesłać na adres e-mailowy: nipr@univ.rzeszow.pl (zeskanowany wypełniony i podpisany formularz ofertowy) do dnia 04.04.2014r.
VI. Dodatkowe informacje
Wszelkich informacji dotyczących przedmiotu zamówienia udziela Kinga Gmyr,
nr tel. (17) 872 11 84, 666 814 860